A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Szerelmesen Nézni Orbán Viktorra verseny örökös győztese – Kolozsvári Szalonna

via Kolozsvári Szalonna

2017. augusztus 8. 10:23 | 0 hozzászólás

Jó reggelt! Napok óta először fordult elő velem, hogy betakaróztam hajnalban. Nem ez a valami, hanem az, hogy már levegőt is lehet kapni, bár a meteorológusok szerint ez holnapra elmúlik. Kezdjünk a tegnapi nappal, mert még korán van, nem sok ideje volt senkinek hülyeségeket beszélni.

Bár ez ma sem fog megjelenni a sajtóban, én elmondom: egy kedves ismerősömmel beszélgettem tegnap, aki nemrégen ment nyugdíjba. Azt mondta, hogy úgy hitte: egy nyugdíjasnak minden nap nagyjából egyforma, de ez nincs így. Ő pont ugyanúgy utálja a hétfőt, mint akkor, amikor dolgozni járt. Szerencsére ma már kedd van, mégpedig annak is a reggele.

A tegnapi hír – kötelezővé kéne tenni a szavazást – mellé itt egy másik. Az LMP ifjúsági szervezete 16 éves korra csökkentené a választási korhatárt. Először helyi önkormányzati és EP választásokon engedné szavazni a fiatalkorúakat. Ennél talán fontosabb és a magam részéről teljes erőből támogatom is: az állampolgári ismeretek oktatását fejlesztené a párt.

Két sporthír mára. A londoni atlétikai vb-n (amit csóri angolok minden cécó nélkül, fillérekből nyitottak meg) a magyar Baji Balázs bronzérmes lett 100 méter gáton. Soha az életben futásban magyar atléta nem ért el ilyen jó eredményt, gratulálunk!

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Szerelmesen Nézni Orbán Viktorra verseny örökös győztese – Kolozsvári Szalonna


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges