A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

A Soros-tervnek az is része, hogy rovarokat kell enni

via !!444!!!

2018. február 21. 12:48 | 4 hozzászólás

Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter és Németh Szilárd Fidesz-alelnök közös kampányeseményt tartottak Csepelen.

A miniszter pedig a Hír tv beszámolója szerint ezt mondta:

„Rovart egyáltalán nem eszik a magyar ember. De hogyha ezt az értékrendet, ami a keresztény Európa értékrendje, föllazítják, elavult, üldözendő, van helyette más: ilyen másság, olyan másság, étkezésben is... az ember elveszíti az igazodási pontot. Mert még akik nem vallásgyakorlók, nem templomba járók, azok is a keresztény kultúrkör szabályai szerint élnek, élünk. Mert tudjuk, hogy mi az, hogy húsvét, mi az, hogy karácsony, mi az, hogy vasárnap, mikor van reggeli, ebéd és vacsora, de más kultúrákban ez teljesen máshogy van. És ez a kultúrkör szabályozza azt is, hogy mit eszünk meg. Mondjuk a mohamedán nem eszi meg a disznóhúst, a keresztények pedig elfogyasztják a disznóhúst. Ha jól meg van tisztítva, jól van tartva a disznó, akkor elfogyasztjuk. Ez nem mindenhol törvényszerű, más népeknek más szokásaik vannak, ezt tartsuk tiszteletben” – mondta Fazekas Sándor, majd rátért arra, hogy ha ezt fellazítják, akkor jöhet az, hogy elveszítjük az étkezési kultúránkat, rovarokat kell majd ennünk, miközben a szomszédunkban migránsok laknak majd, akiket el kell tartani, mert ez ENSZ erre kötelez.

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: A Soros-tervnek az is része, hogy rovarokat kell enni


Hozzászólások

ZSADIzene képe

ZSADIzene
4 hónapja

"Csak az a vezető lop , csak az korrupt amelyiket nagyon firtatjuk. "

Ezzel ismét nem tudok egyet érteni, mert az a vezető IS lop(hat), amelyiket nem nagyon firtatjuk, csak mivel nincs firtatva, ezért nem tudható, mi is az igazság vele kapcsolatban?!:(((
 
Azaz, "gyengébbek kedvéért" (lásd: Cleaner!), hogy jobban megértsd a - finoman kifejezve! - "szerény képességeiddel" is:
Lehet, hogy lop, lehet, hogy nem, de senkit nem érdekel annyira, hogy kivizsgáltassa....
 
Na, ezek a mázlisták! :DDD

https://turkiztoll.files.wordpress.com/2013/09/3-bc3b6lcs-majom.jpg

 


Cleaner
4 hónapja

A házastársi hűtlenkedés úgy jön ide, hogy ha kétség merül fel egy asszony hűségével kapcsolatban, akkor szokták mondani : " Csak az a cseresznye kukacos amelyiket nagyon vizsgálgatjuk." Ezt az alapigazságot lehet alkalmazni az ország vezetőivel kapcsolatban is : " Csak az a vezető lop , csak az korrupt amelyiket nagyon firtatjuk. "

ZSADIzene képe

ZSADIzene
5 hónapja

Ejnye-bejnye Cleaner!

Hogy neked mik nem jutnak eszedbe a Sorosozás kapcsán!
Cseresznye kukacokat eszel?
Miért nem cserebogár pajorokat, azok laktatóbbak lehetnek, már csak a méretüknél fogva is...
Továbbá:
Hogy jön ide a házastársi hűtlenkedés?
Amely - még a pápa szerint - nem számít annak, ha "kicsi" az a bizonyos kakuc, olyannyira nem, hogy még a házasságot is évényteleníteni lehet miatta! Nem tudtad? Jó lesz utána nézned, mielőtt nősülésre adod a fejed.
Tehát elő azzal a "mérőszalaggal", nehogy gond legyen! :DDD

 


Cleaner
5 hónapja

" . . .  Rovart egyáltalán nem eszik a magyar ember. . . " Hát ez ebben a formában nem igaz. Én például rengeteg cseresznye kukacot megettem már , leginkább tudtomon kívül. Alapigazság, hogy csak az a cseresznye kukacos amelyiket nagyon megvizsgáljuk. Bár ezt az alapigazságot inkább a házastársi hűtlenkedlsekkel kapcsolatban szokták emlegetni.