A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Rogánok, Vajnák, Voldemortok Guccija büntetlenül tapos...

via Kolozsvári Szalonna

2016. szeptember 29. 14:08 | 0 hozzászólás

Akarja-e, hogy a magyar kormány az ön hozzájárulása nélkül testre szabott kormányrendelet alapján előírhassa, hogy kizárólag Rogán Antal üzletfelei auditálhassanak banki informatikai rendszereket, ezzel gyakorlatilag teljesen megszüntetve a piaci verseny lehetőségét egy olyan szektorban, ahol a tét felfoghatatlan, gyakorlatilag milliárdokról van szó?

Akarja-e, hogy a nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos, Andy Vajna új szerencsejáték-bizniszének helyzetbe hozása miatt az Országgyűlés az ön hozzájárulása nélkül kivételes eljárásban tárgyaljon és szavazzon meg törvénymódosításokat?

Akarja-e, hogy kis híján kenőpénzzel tetten ért, uniós forrásokal való visszaéléssel gyanúsított, mentelmi jogukról lemondani kényszerült, az ellenük folyó nyomozás dacára fideszes kiskirályok (Voldemort nagyurak) az ön hozzájárulása nélkül kilenc település uniós forrásokra pályázó konzorciumát irányítsák és felügyeljék?

Akarja-e, hogy a magyar kormány mindeközben az ön hozzájárulása nélkül a már eddig elköltött 15 milliárd forintnál (ez több, mint amennyit a britek összesen költöttek a Brexit-kampányban!) is többet költsön a menekültellenes kampányra és abból szinte minden fillér barátai zsebébe vándoroljon?

Másképp kérdezem: akarja-e, hogy az ön agyát reggeltől estig a gyűlöletre idomítsák, hogy minden érzékszervét a létező és legtöbbször nem létező migránsokra irányítsák, hogy félelemben tartsák, fenyegessék, ameddig ők a háttérben, néha alattomosan, máskor teljesen nyíltan kirabolják az államkasszát, amiben az ön által megkeresett pénzmagvak is benne foglaltatnak?

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Rogánok, Vajnák, Voldemortok Guccija büntetlenül tapos...


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges