A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Polgárháború, pszichózis, a portásnak elmentek otthonról

via Kolozsvári Szalonna

2017. július 6. 09:49 | 0 hozzászólás

Békesség, szeretet, jó reggelt! Az imént olvastam, hogy csalódást okoztunk, és többet nézett ki belőlünk az olvasó, mert mivelhogy nem elemeztük ki töviről-hegyire, széltében és hosszában az esti posztban foglalt hírt a nyugdíjasokról és az ő nyugdíjaikról.

Miután egész nap mást se csinálunk, a jó éjt írás nem feltétlenül a mélyreható elemzések tárgyát szokta képezni. Ez így van több mint másfél éve. Sőt: ameddig ezt a műfajt kultiváljuk, így is marad. Bocs. Ennélfogva érdemes a helyükön kezelni a dolgokat még mielőtt. A rémhíreket nem mi terjesztettük, bár azt belátjuk, hogy csalódni sok mindennél egyszerűbb, ráadásul ingyen is van. Majdnem olyan kézenfekvő, mint mások helyett megsértődni. Zárójel bezárva, lépjünk is tovább.

A fényes elméjű, széles látókörű nemzet portása, rögtön miután szaúd-arábiai kollégájának ánuszrózsája körül elvégezte a munkát, elment észt osztani a Martosi Szabadegyetemre, annak is a fővédnöki fórumára, bármit is jelentsen ez. Rogán nem olyan régi gennyes összeesküvés-elméletének szálait tovább szövögetve állapította meg, hogy ősszel „forró időkre” kell készülni a magyarországi ellenzék és a Soros-féle civil szervezetek összefogása miatt. A büdöstalpú és hónaljú, fapados hangulatkeltés szerint

„megpróbálnak majd egy olyan hangulatot kialakítani, amiben mindent fölülír a polgárháborús pszichózis”

– jósolta házmester, aki szerint az ellenzék így akarja majd elterelni a figyelmet saját alkalmatlanságáról, s ezt a „piszkos munkát” a Soros-féle szervezetek aktivistáival végezteti el. Az, tényleg. A mindenre alkalmatlan ellenzék arra majd nem lesz alkalmatlan, hogy elterelje a figyelmet saját alkalmatlanságáról. Nem a csilliárdos lopásokról tereli a figyelmet a kormány a propagandájával, hanem az ellenzék bujtogatja a civileket. Édesjóistenem… remélem, az összes többi mellett, Kövérlászló is a Sorosba fog belegárgyulni.

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Polgárháború, pszichózis, a portásnak elmentek otthonról


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges