A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Na de mibű?

via Kolozsvári Szalonna

2017. augusztus 2. 09:31 | 0 hozzászólás

Jó reggelt! Remélem, rajtam kívül mindenki jól aludt, mert én sehogyan sem. Ezen az sem tudott igazán szépíteni, hogy leforráztam a két legszebb ujjamat a kávéval. Bibis.

Apró kis bakik még előfordulnak a közpénzek elköltése körül, de szerencsére itt van nekünk megint Budai Gyula dinnyebiztos, aki szemrebbenés nélkül letagad bármit. Vagy szemrebbenés nélkül állít bármit, ha a parancs arról szól. Most éppen a Szövetség a Nemzetért Alapítvány hangzatos és szokásosan patetikus nevet viselő civil (kb. annyira civil, mint a CÖF) szervezet körül kezdett kínosodni a helyzet. A Fidesz egykori hátországaként működő szervezetnek ismeretlen okból 320 millió forintot öntött a nyakába a HungaroControl nevű, állami tulajdonban lévő cég.

A 320 millióból 312 milliót azon nyomban tovább is utaltak egy Magno Studió nevű, 3 milliós alaptőkével büszkélkedő, alig két – akkor még csak egy – éve működő kft-nek, bármiféle előzetes teljesítés nélkül. A könyvvizsgálói jelentés aggályosnak tartja a dolgot és kétségesnek látja a teljesülést és azt javasolja, hogy a Szövetség a Nemzetért Alapítvány készüljön fel arra, hogy vissza kell fizetniük a 320 milliót.

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Na de mibű?


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges