A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Mossuk le a gyalázatot!

via Kettős Mérce

2012. szeptember 3. 11:05 | 1 hozzászólás

Megy a durci-murci, hogy minket csak ne oktassanak ki az örmények, miért kérjünk bocsánatot egy gyilkos néptől? Hát tényleg nem értitek? Nem az örmények miatt kell bocsánatot kérni, hanem saját magunk miatt. Mert besározták Magyarország nevét, mert a kormányunk - ha csak végtelen butaságból is, vagy ami valószínűbb, pénzért - szabadon engedett egy embert, aki hidegvérrel megölt egy örményt!

Nem tartozunk bocsánatkéréssel, azért mert egy nemzet gyermekének, a gyilkosát hagyjuk futni?

És akkor egy kis intermezzo. Nem érdekel, mit ígértek az azeriek, mit szivárogtat a Magyar Nemzet, hiszen bármi is volt a megállapodás, ezt mi rontottuk el.
Semmilyen egyezmény nem kötelezett minket a kiadatásra, ez egy lehetőség volt, amely nem kötelező, itt mi csaptunk az azeriek tenyerébe.

1. Tudtuk, hogy a 2005-ös azeri év emberét ki fogják engedni, miután hazakerül. Akkor ezt vagy ingyért tettük, tehát ingyen tettük lehetővé, hogy egy gyilkos kiszabaduljon, vagy, ahogy az Index cikke is írta, pitiáner pénzért. Szabadon engedtünk egy gyilkost, pénzért!
2. Nem tudtuk, hogy az anno az év emberének választott baltás fiatalember ki fog szabadulni. Akkor eddig miért nem adtuk át? A gonosz szocialista kormány direkt szopatta az azerieket, mert nem kellett a pénz? (Biztos ezért kötöttünk már az előző kormány alatt is számos megállapodást velük.) Vagy az előző kormány alatt erről volt információnk, csak az kommunista információ volt? De tegyük is félre a múltat, nézzünk a fényes jövőbe. Hogyan is akarunk kimászni a gazdasági és a diplomáciai csávából, ha a kormány, a külügyminisztérium, a kinti nagykövet, a titkosszolgálat és senki a jelenlegi vezetésből ezt nem látta előre? Ezek az emberek alkalmasak így a munkájukra? Méghozzá úgy, hogy az azeri nemzetbiztonsági tanács tagja ma ezt nyilatkozta:

Tovább....


A blogbejegyzés eredetije: Mossuk le a gyalázatot!


Hozzászólások

kirschner képe

kirschner
5 éve

Kár tisztességről, becsületről, egyenes grincről mesélni a fidesznek, a fidesz az ilyen fogalmakat úgysem érti. Hasonló mintha egy vaknak próbálnánk elmesélni milyen szép egy szivárvány.