A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Megvan az év leghülyébb embere – Kolozsvári Szalonna

via Kolozsvári Szalonna

2017. augusztus 10. 10:13 | 0 hozzászólás

Jó reggelt mindenkinek, aki tudott aludni! Aki nem, azt üdvözlöm a klubban. Állítólag ma eszelősen meleg lesz, holott.

A mai reggel legviccesebb cikke számomra feltétlenül Morvai Krisztina, a mi háztáji Marine Le Penünk pitymallatkor kiadott sajtóközleménye. Mutatom.

Morvai Krisztina, az Európai Parlament Független Képviselője közleménye

A volt szocialista/kommunista országok polgárainak számára különösen megdöbbentő az a folyamat, amelynek során gyakorlatilag felszámolják a szólásszabadságot és a véleménynyilvánítási szabadságot – továbbá a demokráciát is – azok a nyugati országok, amelyekre egykor példaképként tekintettünk. Így van ez a “politikai korrektség” szinte minden területén, de különösen a migrációval, azaz a tömeges bevándoroltatással kapcsolatban. A felvételen Morvai Krisztina EP képviselő ezzel kapcsolatos felszólalása látható.

(OS)

Ezek szerint például nálunk minden nagyon rendben van. Ámazonban a nyugati országokban felütötte a fejét a politikai korrektségről elnevezett kórság, amitől aztán a nyugati állampolgárok nem nyilváníthatnak szabadon véleményt. Amúgy nagy valószínűséggel a gyűlöletbeszédek és uszítás ellen hozott szabályokra gondolhat Morvai Krisztina. Mármint számára az jelenti a szabadságot, hogy vallás, bőrszín, származás, szexuális orientáció alapján lehet nyilvánosan mocskolni, uszítani emberek ellen. Innen is szeretném megnyugtatni a képviselőasszonyt – akinek ez úton üzenem, hogy amennyiben nem vette fel személynévként a Európai Parlament Független Képviselője nevet, azt nem szükséges nagy kezdőbetűvel írni -, hogy ez Magyarországon nem fordulhat elő. Ugyanis akkor a kormány és a legnagyobb ellenzéki párt is némaságra lenne kárhoztatva. Ez utóbbit nyilván nem bánná a kormány, de a saját híveihez éppen a primitív uszítással jut el, a hatalmát a gyűlölet szításával képes fenntartani. Egyszóval amennyiben a nagyon nagyszerű képviselőasszony számára a gyűlöletbeszéd jelenti a szabadságot, bátran megnyugodhat. Az nálunk nyugodtan mehet, csak a járdát nem szabad színesre festeni.

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Megvan az év leghülyébb embere – Kolozsvári Szalonna


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges