A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Lázár János levele a svájci bankokhoz

via Föld S. Péter blogja

2013. január 17. 11:07 | 4 hozzászólás

Nem kerülgetném a forró kályhát, rögvest belevágok a lecsó közepébe. Lázár János vagyok, a Nemzeti Együttműködés Rendszerének államtitkára. Talán nem árulok el banktitkot, de mi itt Magyarországon kiderítettük, hogy az elmúlt években számos magyar ember pénze maguknál landolt.

Megvallom, mi az ilyet nem nagyon szeretjük, már csak azért sem, mert szilárd meggyőződésünk, hogy ez a pénz nálunk jobb helyen lenne.

Nem leszünk gyarmat, magyar pénznek magyar bankban van a helye!

Tudjuk, hogy Önöknél még viszonylag kezdetleges a demokrácia, és ezért banktitok van, az újságban is olvastunk erről, de ne aggódjanak emiatt, mert mi is tudunk titkot tartani. Egy csomó információt például már a választások előtt eltitkoltunk a választóink elől, nem is szivárgott ki semmi, a zemberek pedig, akiken egyébként szűk körben nagyon jókat röhögünk, jó alaposan rábaltáztak. (Kérem, ezt kezeljék diszkréten, rosszul esne nekik, ha megtudnák.)

Mindezt azért írtam, hogy tudják: bennünk megbízhatnak, mert Önökhöz hasonlóan, mi magunk is titoktartók vagyunk, s régi elvünk, hogy egy a titok, egy a zászló.

Ezért arra kérjük Önöket, hogy záros határidőn belül adják ki nekünk azoknak a magyar ügyfeleknek a nevét, és elérhetőségét, akik Önöknél bankolnak. Úri becsületszavunkat adjuk, de ha kell, akár írásban is megígérjük, hogy az adatokat bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki az ügyfelek adatait, ily módon Önöknek nem kell attól tartaniuk, hogy partnereik majd reklámokban szerepelnek, vagy mindenféle hülye láncleveleket kapnak.

Tovább....


A blogbejegyzés eredetije: Lázár János levele a svájci bankokhoz


Hozzászólások

Babett képe

Babett
5 éve

Elfelejtette, hogy az övé is Svácjban landolt. Ő maga nyilatkozta ezt a TV-nek valamikor tavasszal.

kirschner képe

kirschner
5 éve

Annyira azért a fideszék sem hülyék, hogy ne tudnák : A helvétek rövid úton el fogják hajtani őket a francba. Természetesen a maximális udvariassággal. Viszont a választás előtt egy kis önreklámnak , parasztvakításnak jó : Látjátok kegves választók mi akartuk , csakhát az a fránya svájci banktitok.

Katkarozi képe

Katkarozi
5 éve

Most sírjak, vagy röhögjek? Pinokkiónk, alias Lézeres Jani eszénél van?  Nekem van egy ötletem! Vizsgálják meg, hogy a fidesz és holdudvara 1998-tól miből gyarapodott "ekkorára"?  Oszt az akkori és a mostani vagyoni különbözet alapján róják ki magukra a "hadiadót". Oszt jónapot!

Erika1 képe

Erika1
5 éve

Igen, 

a  "feljelentésügyi  államtitkár"-tól  már  remegnek  Svájcban  ....kész  röhej  .