A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Köszönnyükfőnök – Kolozsvári Szalonna

via Kolozsvári Szalonna

2017. augusztus 9. 10:17 | 0 hozzászólás

Jóreggelt mindenkinek, aki aludt, meg aki nem! Eddig jó volt állítólag (valamennyit aludtam is), most viszont jön a hejehuja újabb három napig, harminc-negyven fokokkal.

Vigyázzatok magatokra! Nemsokára én is pakolom a vizes borogatást az agyvelőmre (nem közvetlenül, csak közvetve, mert most nincs kedvem felnyitni a koponyámat :D).

Kelleni fog, ugyanis én már az első hírt sem tudom értelmezni, ami szembejött. Ezúttal Karácsony Gergely, a Párbeszéd Magyarországért társelnöke és miniszterelnök-jelöltje nyilatkozta, hogy szerinte

„…. koalícióba lépni olyan pártokkal, amelyek között sok – nem áthidalhatatlan – véleménykülönbség van, jó dolog (…) Egy választási vereség által nagypofonból felállt Fidesszel is lehet kormányozni, nem azzal a Fidesszel, akit most ismerünk természetesen.”

Egyrészt nem tudok róla, hogy a Fideszt választási vereség fenyegetné. Másrészt, ha a Fideszt választási vereség fenyegetné valamilyen oknál fogva, akkor sem értem, hogy miről beszél Karácsony és miben reménykedik. Milyen másik Fidesz? Ez az egy Fidesz van, és ez ilyen. Nem kéne már idejekorán ekkora ökörségeket kommunikálni szerintem. Vagy szerinte ez valamiért a PM javára (lesz) írható, hogy akár a Fidesszel is hajlandó összefogni? Áááá, hülye vagyok én ehhez.

Kivételesen nem a mi házi zseninkről és mindenhatónkról, hanem az amerikaiakéról szeretnék szólni pár szót. Azt írja az újság, hogy a világ legnagyobb hatalmú ripacsa elvárja, hogy naponta kétszer egy komoly, sokoldalas dossziét nyomjanak a kezébe. Ebben a dossziéban nem lehet más, mint az ő nagyságát, fantasztikus zsenialitását, tévedhetetlenségét és csodálatosságát méltató cikkek és fotók sora. Ez nem csak azért érdekes, mert nem tartom kizártnak, hogy ez nálunk is divatban van, csak ugye, itt nem Trumpról szól a cucc. Azért érdekes, mert ezek szerint nem csak nálunk létezik a jól megfizetett felszopóbrigád, hanem a demokrácia büszke hazájában is. Ott is vannak pénzért bármit megíró megélhetésiek seggnyaló szervilisek, ész nélkül hívők. Na, szép.

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Köszönnyükfőnök – Kolozsvári Szalonna


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges