A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Kérdezzék csak meg Rezsiszilust!

via Kolozsvári Szalonna

2017. július 10. 10:15 | 0 hozzászólás

Jó reggelt, és az még hagyján, hogy hétfő van! A meteorológusok szerint ma akár 38 fokot is mutathatnak a hőmérők, a szerencsésebbek viszont megússzák 33 fokkal. Ez persze lehet örömhír is, hiszen júliusban mégis hány fok legyen?

Nade ahhoz képest, hogy az éjjel/hajnalban szakadt az eső, és kellemes hűvös levegő áramlott befele az ablakon, eléggé mellbevágott, hogy 7 óra előtt nem sokkal már 20 fok volt. A napkezdéshez szükséges trauma megvan, úgyhogy azt már nem mondom, hogy viharok is lesznek elszórtan. Ehelyett inkább jegyezzük meg az alábbiakat:

Tegnap mintegy százezren tüntettek Erdogan pajtás, a magyar kormány egyik legjobb barátja és legnagyobb példaképe ellen Isztambulban. A megmozdulás az Igazságmenet nevű kampány zárórendezvénye volt, amit a Köztársasági Néppárt vezetője indított el, miután a párt egyik képviselőjét azért tartóztatták le, mert olyan dokumentumokat hozott nyilvánosságra, amelyek szerint a török kormány felkelőknek szállított fegyvereket Szíriába. Vagy úgy… Ez igen érdekes, mert mi úgy tudjuk, Erdogan kollégán múlik Európa jövője, ezért mi megadjuk a tiszteletet neki, akkor is ha mások nem. Hogy esetleg háborús konfliktusokat finanszíroz? Kit érdekel? A törökök egyébként a tavalyi puccskísérlet óta tartó tömeges letartóztatások és kirúgások ellen tiltakoztak, meg azért is, mert elegük van abból, hogy egyetlen ember kormányoz, az igazságszolgáltatás pedig a végrehajtó hatalom kiszolgálója lett. Erdogan válasza: aki az Igazságmenetet támogatja, a terrorizmust támogatja. Értjük. Rezsiszili is megnyalogatná az összes ujját. – De hát 1,7 millió ember nem a többség, mi van a további 6 millióval? – Aki ezt firtatja, az Sorost támogatja. Egyre jobban értjük, az a baj.

A Novák Előd-Duró Dóra című házaspár fürdőruhás fotóját most nem teszem ide, pedig nagy karriert futott be a neten, viszont itt van a következő mókás és kacagágos hír: a július 18-án Budapestre látogató Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök utasítására országa külügyminisztérium visszavonta a magyar kormányt elítélő nagyköveti nyilatkozatot, amely nyilatkozatban Izrael budapesti nagykövete felszólította a magyar kormányt, hogy vonja vissza a Soros György fényképével futó plakátkampányt, mert az szomorú emlékeket idéz fel, gyűlöletet és félelmet szít. Ezzel szemben most az izraeli külügy – Szijjártótoporzék tempójában – éles szavakkal bírálta Soros Györgyöt, mert folyamatosan Izraelt rágalmazó szervezeteket pénzel és természetesen aláássa Izrael demokratikusan megválasztott kormányát. Én is örülök, hogy végre egy igazi államférfiú látogat Budapestre a sok félázsiai diktátor között. Ja, nem.

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Kérdezzék csak meg Rezsiszilust!


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges