A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Ha így marad, Lázár János és Kovács Zoltán fog énekelni a vizes vb megnyitóján

via Kolozsvári Szalonna

2017. július 7. 10:14 | 0 hozzászólás

Madárfüttyös, vidámságos, nyugodt, kellemes szép reggelt! Megint elérkeztünk a péntekhez, a szerencséseknek jön a két nap pihenés. A nem annyira szerencséseknek meg folytatódik a gürc.

Biztosan sokaknak fájó hiány lángolt a lelkében hosszú idő óta, hiszen nem nagyon szólalt meg mostanában Kovács Zoltán kormányszóvivő. Borogatás a sajgó sebre: Kovács Zoltán olvasói levélben válaszolt a brit Economist magazinnak, amiért az hetekkel ezelőtt bírálni merészelte a magyar kormányt. A levélke szerint mindenki hülye, csak Orbán Viktor helikopter és lényegében a sárga irigység iratta az Economist cikkét, hiszen:

„A magyar gazdaság növekedési üteme ma már a legjobbak között van Európában, az államháztartási hiány ellenőrzés alatt áll, az adósság csökken, a munkanélküliség mélységi rekordokon jár (…) A magyar nemzeti szuverenitást érő mai fenyegetés egész más, jóindulatúbb formában jelentkezik, mint 1989-ben, amikor a Szovjetuniótól való függetlenségről volt szó. Ma az erős nemzetállamokra alapuló erős Európát kell megvédeni, korlátozva Brüsszel nem választott központi bürokráciájának túlterjeszkedését. Ebből a szempontból nem Orbán Viktor miniszterelnök változott meg, hanem talán Európa”

Nem sok minden változott a kormányzati kommunikációban, ha csak a fokozódó elhülyülést és krónikus hazudozást nem tekintjük pozitívumnak. A magyar gazdaság növekedési üteme nem csak, hogy nincs a legjobbak között, hanem rohadtul lemaradtunk mindenkitől. Már Románia is megelőzte hazánkat, pedig évekkel később lett uniós tag és hozzánk képest a bányászbéka feneke alól indult.

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Ha így marad, Lázár János és Kovács Zoltán fog énekelni a vizes vb megnyitóján


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges