A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Ez az ember tényleg teljesen megbolondult?

via Kolozsvári Szalonna

2017. június 13. 09:06 | 0 hozzászólás

Hír 1: Több mint 32 ezer haláleset, az összhalálozás 26 százaléka elkerülhető lett volna jobb egészségügyi ellátórendszerrel és hatékony népegészségüggyel 2014-ben Magyarországon. Bár a lakosság egészségi állapota javuló tendenciát mutat, óriásiak a regionális és az iskolázottsággal összefüggő különbségek és több területen nő az uniós tagállamoktól való lemaradás – állapítja meg többek között az első magyar egészségügyi teljesítményértékelés.

Hír2: Brüsszel nyíltan a terroristák pártjára áll. (…) Ha Soros György igazán segíteni akarna, akkor kórházakat is iskolákat építene, ahol arra szükség van – ezt pedig az Orbán nevű Viktor röfögte az országnak házában június 12-én, a tavaszi ülésszak utolsó hetének első napján.

Nem állítom, hogy nekem, civilizált kultúrembernek, aki köztudottan vagyok, de legalábbis próbálok lenni, nem gurult el a picsába a gyógyszerem. De, elgurult. Nyugodtan nyújtsa fel a kezét mindenki, akinek nem gurult el. Aki szerint rendben van, hogy egyetlen rohadt év alatt, a Fidesz-kormány zsinórban másodszori újraválasztásának dicsőséges évében 32 ezer ember halt meg úgy, hogy a haláluk minden esetben elkerülhető lett volna, ha ennek az eszelős gazembernek nem a stadionépítés, nem a falábakról elhíresült operettfutball, és nem saját pereputtyának közpénzzel kitömése lenne a hobbija.

Ez a minősíthetetlen nemzetrontó ma megint beszabadult a parlamentbe és a rögeszméivel, a hangokkal, a démonaival hadakozott. Az akció fedőneve: a nemzeti konzultáció kiértékelése. Nem hírérték, de változatlanul elképesztő: az 1,6 millió visszaküldött kérdőív azt mutatja a személyiségzavar szerint, hogy teljes egyetértés van a nemzet és a kormány között. Mindenben is, de főleg abban, hogy Sorosbrüsszelmigránsokterroristák.

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Ez az ember tényleg teljesen megbolondult?


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges