A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Ennyi mocsok után, amennyit ti lenyomtatok ennek az országnak a torkán, én sem aludnék nyugodtan

via Kolozsvári Szalonna

2017. április 10. 09:50 | 0 hozzászólás

Ezekben a percekben kezdődik nem csupán az idei, de egyben az elmúlt évek várhatóan legnagyobb tüntetése Magyarországon, amire egyébként annyi indok lett volna már a dicsőséges fülkeforradalom óta, hogy beleszédülnék, ha elkezdeném összeszámolni.

Mindeközben elkerülte a figyelmünket a nyilvánosság elől mostanság nagy erőkkel dugdosott Rogán Antal propagandagyárának legutóbbi ügyködése. Nem, nem az orosz kódra gondolok.

Hanem arra a szájbarágó, sorvezetőnek is nevezhető dokumentumra, amelyet a Miniszterelnöki Kabinetiroda kutyult össze a gyengébbek kedvéért, és amelynek célja, hogy az elmúlt hét CEU-üggyel kapcsolatos, ellentmondásos kormányzati hazugságaira rátegyen még néhány lapáttal.

Bár Lázár János (szorozva Kovács Zoltán) csütörtökön még azt óbégatta, hogy külön kell választani Soros György migrációval kapcsolatos tarthatatlan munkálkodását attól, hogy a CEU-n csak és kizárólag a törvényesség betartását kérik számon, a bősz Soros-egyetemezés mögül igencsak kilóg a lóláb. Annak a nagyon is nyilvánvaló szándéknak a lólába (bár lehet, hogy ez már az egész ló), miszerint összeesküvés zajlik Magyarország ellen, amelynek hátterében a Soros György által rángatott ügynökök, háttérhatalmi érdekeket szolgáló álcivilek állnak, beleértve a patás ördög által alapított idegenszívű egyetemet is.

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Ennyi mocsok után, amennyit ti lenyomtatok ennek az országnak a torkán, én sem aludnék nyugodtan


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges