A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Azt javaslom Lázár Jánosnak...

via Kolozsvári Szalonna

2017. augusztus 21. 11:27 | 0 hozzászólás

Hahó, jó reggelt! Régen volt ilyen friss a reggel, mint most. Hétfő van, amit sok ember nagyon utál, pedig pont olyan nap, mint a kedd, vagy a csütörtök. Persze annyiban eltér ezektől, hogy a hét első munkanapja. Aki tehát nem kedveli a hétfőt, az nem kedveli a munkáját sem. Az elég nagy baj, mert túl rövid az élet ahhoz, hogy olyasmit csináljon az ember, amit nem szeret.

Tegnap este valaki rengeteg pénzt nyert a hatos lottón. Miután nem én voltam az a valaki, ütöm tovább a billentyűket, bár én többnyire szívesen csinálom.

Tegnap letudtuk a nemzeti ünnepet. Volt új kenyér és régi Áder János. Orbán Viktornak még a szelleme sem bukkant fel sehol. Biztosan nyaral még, vagy nem tudom. Alighanem váratlanul szokták érni a nemzeti ünnepek, mert a legtöbbször valahol tök máshol van ilyenkor. Nem, mintha lenne olyan perce az életemnek, amikor hiányzik, de mégiscsak az ország első számú bű…embere. Már előre várom, hogy október 23-án mi lesz a program? Elhúz valahová, vagy körbekerítik?

A Magyar Idők lerántotta a leplet Soros Györgyről. Már megint. Összefüggést találtak a CEU volt diákjai és tanárai, valamint az ellenség tábora között. Például Bokros Lajost, aki rohaggyonismeg, micsoda népnyúzó csomagot állított össze. Azt a szerző vagy nem tudja, vagy elfelejtette, hogy például az első Orbán-kormány abból élt, amit egyébként teli pofával szidnak. Na, nem baj. A lényeg, hogy Soros György.

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Azt javaslom Lázár Jánosnak...


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges