A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Akkor miért nem Hajdu TEK János személyesen rúgta be az ajtót?

via Kolozsvári Szalonna

2016. október 27. 10:49 | 1 hozzászólás

Mondanám, hogy Bencsik András szerint Habony Árpád a nemzet lelkiségét gyógyította meg, de úgysem hinnétek el. Vagy, hogy hogy és hogy nem, Andy Vajna rádiója véletlenül a fél országban sugározni fog, holott eredetileg csak budapesti frekvenciát nyert. Hogy a Bors nevű tudományos-fantasztikus magazint is vinné a Fidesz.

És ha a Fidesz valamit vinne, akkor azt vinni is fogja. Hogy Mészáros Lőrinc újdonsült sajtómágnás meg nem hajlandó szóbaállni nemzetközi hírügynökségekkel a fantasztikus médiavásárlásai után. Viszont.

Mivel a szabadnak hitt, független és kormánykritikus média egészpályás letámadásáról és kivégzéséről fog szólni az életünk a választásokig egészen biztosan, ezért most inkább arról beszéljünk pár szót, hogy egy elmebeteg, szélsőséges, vérmagyar (értsd a neonáci Magyar Nemzeti Arcvonal 76 éves vezetője, aki maga is megsérült) ma reggel lelőtt egy rendőrt a Győr-Moson-Sopron megyei Bőnyben.

A hír bővebben: a rendőrök előre eltervezett házkutatás miatt mentek ki, a férfi ekkor nyitott tüzet rájuk. Gépkarabélyból 5-6 lövést adott le, mire a rendőrök is elővették fegyverüket. A lövöldözésben az egyik rendőr olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az elkövető is megsérült, ám kihallgatható állapotban van. Mivel a rendőrök illegálisan tartott fegyvereket kerestek Győrkös Istvánnál, felmerül a kérdés: miért nem a TEK érkezett a helyszínre elsőként, hanem csak az ámenre?

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Akkor miért nem Hajdu TEK János személyesen rúgta be az ajtót?


Hozzászólások

kirschner képe

kirschner
1 éve

" . . . felmerül a kérdés: miért nem a TEK érkezett a helyszínre elsőként . . . "

Van egy olyan érzésem , hogy egyszerűen beáldoztak egy rendőrt.