A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Aki nincs velünk… Bayer Zsolt szerint már a pápát is megvették a tudjukkik

via Kettősmérce blog

2015. december 14. 11:54 | 0 hozzászólás

Tudom, én vagyok a hülye, de vasárnap délután mégiscsak szembejött velem egy Bayer Zsolt-mű, és ha szembejön, hát el is olvasom.

A lényeg az, hogy a keresztény fehér embereket mindehol bántják, és ezt hagyja a világ, sőt nem csak hagyja, hanem a tudjukik csinálják. Tényleg nem sok hiányzik, hogy a nagy opuszok mesterének csörgősipkájáról lehulljon egy kis chemtrail-lé.

De a lényeg ebben a nagyon összeszedett és nagyon kifinomult dolgozatban ez a csodálatos mondat:

Eközben a pápa, aki Szent II. János Pállal ellentétben nem nagyszerű és nem csodálatos pápa, hanem, úgy tűnik, küldött és megvett ember, vérlázító dolgokat mond a muszlimok befogadásának szükségességéről, és egy szava sincs az üldözött és bántott keresztényekről.

Persze a valóság kicsit másképp fest. Ferenc pápa múlt héten Afrikában járt, korábban több közel-keleti országban, és a helyi politikusokkal egyeztetett a helyi keresztények védelmében. Sőt a Vatikán a jordániai menekülttáborok mellett külön iskolát üzemeltet és egyéb ellátásokat is megszervez a keresztény menekültek számára, nem úgy mint Bayer Zsolt pártja, a Fidesz, amelynek a keresztény menekültek segítésében csupán pár behazudott kopt keresztényre futotta, meg ugye arra, hogy a menekültek mind terroristák.

Ferenc pápa vérlázító szavainál pedig Bayer biztos azokra a bibliai idézetekre gondolt, amelyekkel az egyházfő próbálja elmagyarázni a magukat kereszténynek való, de valójában gyűlöletben élő embereknek, hogy a rászorulókat gyámolítani, a szegényeket istápolni kell, akkor is, ha nem keresztények. Ugyanis egy Jézus nevű fickó, ha esetleg Bayer ismerné, ezt adta parancsba, és ezt tette egyháza egyik alapállításává (erről, mondjuk, a következő évszázadokban maga az egyház is jó párszor elfeledkeztek már, ugye…)

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Aki nincs velünk… Bayer Zsolt szerint már a pápát is megvették a tudjukkik


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges