A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Legújabb bejegyzések

via K. Toók László

Vader nagyúr letelepedne

Darth Vader letelepedési kötvényt vásárolna. 

A Slejm arról forgatott egy elég erős félórás filmet, hogy Darth Vader letelepedési kötvényt szeretne vásárolni, hogy Magyarországon élhessen tovább. Ez nem igazán sikerül neki, mert valahogy folyamatosan letartóztatják a rendőrök. Először a Hősök terén viszik el, aztán Felcsúton, Orbán Viktor háza előtt is. – írja a 24.hu.

Magyarország mostantól olyan hely, ahol a miniszterelnök háza előtt már legalább egyszer letartóztatták Darth Vadert. 

2 hete

Abszurdisztán-2017-04-06

via Szudo

Hát, megint sikerült! Ismét sikerült a magyar kormánynak! Sikert sikerre halmoz, amennyiben sikernek lehet nevezni azt a sorozatos botrányokozást, amit kis hazánk vezető politikusai követnek el évek óta. Megfogadtam, hogy csak akkor írok blogbejegyzést, ha valami nagyon kiüti a biztosítékot. Most ismét megtörtént, amit úgy érzem, nem nyelhetek le szó nélkül. Lehet, hogy kevesen vagy senki sem olvassa, de ha leírom, talán kevésbé leszek frusztrált, kétségbeesett, reményt vesztett. Igen, a CEU ügy taglózott le, mint sok más embert ebban a hazában.…

3 hete

A Fidesz szerint nem gáz a havi 47 ezer forintos éhbér

via K. Toók László

A Fidesz és a hozzájuk köthető szervezetek szerint nem kirívó a havi több milliós állami kereset. Ez olyan mint mikor közölték, hogy havi nettó 47.000 forintból ma Magyarországon meg lehet élni. 

K. Toók László újságíró fényképe.

3 hete
via K. Toók László

Koncz Zsuzsa - A szeretet és a dal (official music video)

Koncz Zsuzsa dalban osztotta ki a Kedves Vezetőt. Márciusi teltházas koncertjén debütált a Vadvilág című albuma, melyben látens utalásokat találhatunk Orbán Viktor miniszterelnökre. Habár koncz Zsuzsa soha nem ismerte el, hogy a kormányfőről énekelne, de nem csoda, ha a dalszöveget sokan úgy értelmezték, neki üzent:

„Hát mi lett belőled, mi lett belőled, mi történt veled? Hogy szégyenkezni kell miattad mindenkinek. Az interneten azt írják a babonás emberek, hogy eladtad az ördögnek a lelkedet!”

Koncz Zsuzsa A szeretet és a dal című számának videoklipjében is megidézte a nagy múltú lap (Népszabadság - a szerk.) bezárását és az utána indult tiltakozóhullámot.

Szerző: K. Toók László

3 hete