A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Legújabb bejegyzések

"Horn Gyula pártja...." 2017-10-12

via Szudo

Molnár Gyula pártelnök nyilatkozta a minap, hogy a Jobbikkal Horn Gyula pártja nem fog összeállni. Fél évvel ezelőtt még sokan hasonló véleményen voltak. Azóta azonban a párt népszerűségi mutatója soha nem látott mélységbe zuhant.  Annyi roszz döntés született azóta, annyira nem tudtak párton belül sem megegyezni , semmi érdemleges javaslat nem született, kivéve a miniszterelnök jelölt lemondását, hogy nincs ezen mit csodálkozni. Miért is van még mindig ekkora mellényünk???

4 napja
via Marika

Gőgös Zoltán

Alacsony választási részvétellel nincs esély a kormányváltásra – mondta Gőgös Zoltán az Egyenes Beszédben Rónai Egon kérdésére válaszolva.

4 napja

Kétharmad-2017-09-27

via Szudo

A megkérdezettek kétharmada támogatja Botka László javaslatát a baloldali összefogásról. Sajnos, ez nem az a kétharmad, amivel nyerni lehet! A baloldali összefogás ugyan nagyon szükséges és egyetlen módja a regnáló hatalom legyőzésének, de valahogy nyögvenyelős az egész ügy. Attól kezdve, ahogy az MSzP felvezeti az egészet, ahogy szinte diktátum-szerűen közli a feltételeket és ahogy egyetlen lehetséges megoldásként kommunikálja azt.…

2 hete