A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Kiemelt bejegyzések

via Olvasószerkesztő

MSZP | Orbán Európa szegényházává tette Magyarországot

Orbán Európa szegényházává tette Magyarországot

Az MSZP szerint az Európai Unió most publikált felmérése azt bizonyítja, hogy Orbán Viktor "Európa szegényházává" tette Magyarországot - mondta Bangóné Borbély Ildikó szocialista országgyűlési képviselő szerdai sajtótájékoztatóján.

3 hete

A semminél talán többet is lehetne tenni!

via Blajos
Az elmúlt hét végén örömmel olvastam, hogy a Debrecenben működő pártok nagy egyetértésben támogatták a város indulását az  Európa Kulturális Fővárosa 2023 pályázaton.Láttam az asztalnál ott ültek a pártok képviselői, az együttműködés komolyságát ezzel is hangsúlyozva. Vannak egy nagyváros életében olyan pillanatok, amikor a közös érdek, felülírhatja a pártok saját szempontjait.
3 hete

Momentán - Momentum - 2017-02-26

via Szudo

Jelentem: drukkolok a Momentum Mozgalomnak, tetszik, amit csinálnak. Semmi formaság, csak az ÜGY nagy betűvel. Ami fontos, ami érdekli a közembert és ami ennélfogva meg is mozgatja. Lásd - olimpia rendezés 2024-ben Budapesten. Villámgyors cselekvés, aláírás gyűjtés szervezése és véghezvitele az előírt határidőre és minden előzetes várakozást meghaladó siker, hogy a szükséges aláírások számának a kétszerese jött össze. Meg kell mondanom, családilag mi is hozzájárultunk a sikerhez, aláírtunk. Értelmes cselekvés értelmes célért. Ha Paks 2.…

3 hete

Gyurcsány úr, maradjon Elba szigetén!

via Hardi-Tót

Kíváncsian vártam Botka László szombati beszédjét. Nem tagadom, sokat vártam tőle. És nem is csalódtam.

Egy tartalmilag jól összerakott, a lényeget tartalmazó beszédet hallottam. Különösen annak örültem, hogy rendkívül pozitív visszajelzése volt az interneten – olyanoktól is, akik eddig fanyalogtak, lekezelték a szocikat. Általános a vélemény, hogy Botkával lehet nyerni. Mondom…, általános.

Kivéve a gyevi bírót.…

4 hete