A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Kiemelt bejegyzések

via Bipodus Essensis

FELES - Így éld túl a kétharmadot!

"Praktikus tanácsokat és bevált módszereket adunk azok számára, akik elnyomás idején is akarják a hangjukat hallatni, de életben is maradnának közben. A legújabb kétharmad ugyan jelentős veszteségeket hozott és jóval többet tartogat, azért csak érdemes észnél maradni."

15 órája
via Olvasószerkesztő

Ellenzéki kerekasztal létrehozását javasoljuk

Ellenzéki kerekasztal létrehozását javasoljuk 

Az MSZP-Párbeszéd ellenzéki kerekasztal létrehozását javasolja a többi parlamenti ellenzéki pártnak - közölte Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője és Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke hétfőn Budapesten újságírókkal. Karácsony Gergely kérdésre elmondta azt is, Szabó Tímeát javasolja a Párbeszéd frakcióvezetőjének.

 

15 órája
via Olvasószerkesztő

Budapest Beacon - Választások, előre lezsírozva (feliratos)

A magyarországi választásokról. Kim Lane Scheppele professzorral, a Woodrow Wilson Közügyek és Nemzetközi Ügyek Iskola és a Princeton Egyetem szociológusával március 19-én készült a következő interjúrészlet. Az önkényuralmi rezsimek, valamint a magyar politika és jog szakértőjeként már akkor tudta a magyarországi választások eredményét, és el is magyarázza nekünk, hogyan működik az új választási rendszer.

5 napja

Magunkon kezdjük

via Jaszi blogja

Nekünk itt a Kapcsolaton marhára elegünk van abból, hogy senki nem áll ki, ha hibázott, és mondja azt: bocsánat, hibáztunk. Rosszul csináltuk. Eltoltuk. Elmértük. Rosszul döntöttünk.

Ezért elkezdjük mi: bocsánatot kérünk mindazoktól, akik miattunk, velünk együtt elhitték, hogy az idei választást ebben a torzszülött választási rendszerben az ellenzék meg tudja nyerni, ha többen leszünk, mint azok, akiket Orbán Viktor hív az urnához. Többen lettünk, de nem elegen. Sokkal többen kell lennünk.…

5 napja
via Bipodus Essensis

Volt rendőri vezető: Gyárfásra utalt a legtöbb gyanús körülmény

Kovács Lajos a Fenyő-gyilkosságról

Kovács Lajos az ATV Startban beszélt arról, hogy már évekkel korábban felmerült benne a most őrizetbe vett Gyárfás neve, el is ment egy magas rangú ügyészhez, akinek javasolta az őrizetbe vételt, de amíg nem volt meg az elkövető, nem vehették őrizetbe.

6 napja
via Olvasószerkesztő

Botka, DK, LMP - Kunhalmi szerint ezért vesztett a baloldal

A Párbeszéd társelnökéhez hasonlóan az MSZP budapesti elnöke is úgy látja, hogy ernyőszervezetre lenne szükség az ellenzéki pártok fölött és kőkemény reálpolitizálásnak kellene következnie. Úgy látja, a legnehezebb időszak jön a rendszerváltás óta, pont ezért szeretne MSZP-elnök lenni.

6 napja