morvai arnold

mindenki magából indul ki!!!!!!!!!!

Orbán, és a Kormánya hazudik a baltás gyilkossal kapcsolatban is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szíjártó Péter, is nyilatkozott, hogy fel van háborodva a magyar kormány, mert nem ebben egyeztek meg az Azerbajdzsán, vezetőkkel. 

Ami azt illeti, hogy a Magyar vezetőségnek, és ennek a Szíjártó pribéknek is tisztában kellett lenni azzal, hogy Azerbajdzsában hősnek fogják kikiáltani, ezt a szarszemét baltást gyilkost

 

, aki csak az örmény katonát álmában, volt mersze szabályosan kivégezni .

Itt nem csak az Orbánnak kell mennie természetesen a kormányának, és Szíjártónak, Lázárnak, és a többi Fideszes idiótának aki eladta, Magyarországot, és a Magyar népnek becsületét a Azerbajdzsán részére. 

Ami azt illeti Orbán Viktor, már előre látta, ezeket az eseményeket, mert időben lezáratta a Miniszterelnöki rezidencia utcáját, mert fél fél ki állni a nép elé, mert a pribékjeinek, kell helyette magyarázkodni, amit én undorítónak tartok. Majd kapunk egy videóüzenetet, tőle amit majd külföldről fog nyilatkozni.

Orbán úr nem akarok senkinek rosszat, de mindig nézz a hátad mögé ne, hogy egy örmény merénylő meglepjen hátulról. 

A parlamenti őrség is már ezért alakult, hogy ő tisztáéban volt azzal, hogy nemzetközi botrányt fog ez az ügy kirobbantani, és, hogy Orbán Miniszterelnök úr a parlamentben is bebiztosítsa védelmét, és ne üssön szemet senkinek, hogy miért is szaladgálnak a parlamentben fekete ruhás TEK-esek. 

Orbán Viktor a saját hülyeségében bukik meg, és most már ráadásul nemzetbiztonságilag is kockázatot jelent, nem csak nekünk ha nem más országok számára is. Jobban járna, ha önként lemondana a posztjáról, hivataláról, mint Schmitt Pál, ahogy megtette. 

De nem csak ő ha nem az egész kormány, lemondására, szükség van ebben az ügyben, és legjobb az volna ha a Fidesz rögtön fel is számolná magát a keresztény demokrata néppártal együtt.

Orbán Viktor nagyon félhet, mert a Facebook oldalán letiltatta, a hozzászólásokat és a vélemény nyilvánítás lehetőségeit, is .

Ha viszont nem fél akkor álljon ki a nép elé, és a parlament elé és ismerje be a hibáját, és mondjon le.

Tisztelettel egy kis ember, aki józan paraszti ésszel gondolkodik.…
Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges

Az örmények nem felejtenek. Az 1915-1917 közötti örmény népirtásért felelős török vezetők közül többen merénylet áldozatai lettek külföldön, amiket a szórványban élő örmények követtek el. O.V. sem lesz örökké miniszterelnök, nem lesz ő és családja állandóan fegyveres védelem alatt. Nem szívesen lennék a helyében ha már nincsenek körülötte a testőrei.

Egyébként magyarország a mai napig nem adott ki olyan nyilatkozatot, hogy megtörtént eseményként ismeri el az örmény népirtást.