morvai arnold

mindenki magából indul ki!!!!!!!!!!

Levél a Miniszterenök úrnak 2. !!!!!!!!!!

Tudja Miniszterelnök úr, nem tudom, hogy miért kell a népre ráerőltetni az ön fociszeretetét, mert nem mindenki szereti, úgy mint önt.

Azt sem értem, hogy miért bünteti a népet, azzal, hogy nyomorba dönti őket, és letaszítja a sárba, de ezt szerintem, vissza lehet vezetni, oda, hogy a Fidesz nem volt hatalmon 8-évig. Ami azt illeti, hogy az a rengeteg fizetések illetmények, amit önök zsebre raknak, a Matolcsyval, és Kövér úrral együtt, az megint csak nonszensz, más meg éljen meg 47.000. ft-ból, de miről beszélek éljen meg 31.700.ft ból.

Hát ön lát valamilyen egyenlőséget, az ön fizetése, 1.5millió ft, az illetménye is ugyan ennyi, de nem baj csak abban reménykedek, hogy ez a birka nép, 2014-ben felébred, és leváltja önt és a Fideszt.

Ugyan úgy, mint a Belügyminiszterét is és ugyan úgy elszámoltatják, magukat, és odakerülnek, ahová valók, Miniszterelnök úr, csak egy kicsit gondolkodjon el, a Belügyminiszterével, és a Kormányával együtt, hogy ez nem vezet sehova.

Most több rendőr, van börtönben, mint bűnöző, pedig ismerjük a soltvadkerti testvér pár vallomását, és a Belügyminiszterének nevét is ismerik az emberek az olajügy kapcsán, és azt is tudjuk, hogy a belügyminiszternek a vagyona, sem a fizetéséből adódik, ő is addig csukja be a rendőröket, amíg ő is oda nem kerül. Amíg véletlen valaki ellene nem vall. De higgye el, hogy ön és kormányát is el fogják számoltatni, és fájdalmas lesz.

Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges

De hát azok akik komolyan elszámoltatnák a fideszt azok szélsőségesek! Legalábbis sokan szélsőségesnek mondják őket, és hát ha sokan sokszor mondják akkor lehet benne valami. Különben miért mondanák?

Akár, hogy olvasom a hozzászólásodat, igazat kell neked adnom. De én reménykedek, hogy komolyabb lesz az elszámoltatatás.

Azt írod, fájdalmas lesz az elszámoltatás. Hát az attól függ ki fog elszámoltatni. Az első fidesz ámokfutás után történt egy vérszegény elszámoltatási kisérlet az mszp részéről, hát ez nem volt fájdalmas. Hacsak a választók fájdalmát nem nézzük, hogy már megint megúszta sok csirkefogó. A 2010 utáni fideszes elszámoltatásnak nagyobb volt a füstje mint a lángja. Sok hűhó, nagy felhajtás az elején aztán szép csendben elhalt. Még cirkusznak is nagyon gyenge volt. Tehát sem az mszp sem a fidesz nem számoltat el senkit csak marketing célból reklámozzák magukat magukat a nagy elszámoltatással.

Adódik a kérdés, szerinted melyik az a politikai erő amelyik valóban elszámoltatná a közpénzek elherdálóit, tolvajait? Csak tán nem RÁJUK gondoltál?