Szép idézetek, gondolatok gyűjteménye

Egy jó idézet gyémánt a bölcs ember ujján, de kavics a bolond kezében.

Pillangó hatás

***Ha egy pillangó Tokióban meglibbenti a szárnyait, akkor ennek következményeképpen a New York-i Central Parkban elkezdhet esni az eső.
A gondot az okozza, hogy az események ilyen sorozata nem reprodukálható.
Legközelebb, amikor a pillangó ismét meglibbenti a szárnyait, a környezetet jellemző számos tényező értéke egészen más lesz, ami ugyancsak befolyással van az időjárás alakulására.
Ezért olyan megbízhatatlanok a meteorológusok prognózisai.***


Stephen Hawking

Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges

Mit jössz ÖRÖKKÉ utánam, mint egy uszály?! :DDD

Egyébként jobb, ha tudod, az efféle sugarak a gömb alakú föld bármely pontján seperc alatt szintén HATÁSBAN vannak mindenre, és mindenkire, bár nem dőlsz romokban össze, de egy jó kis - mondjuk - gégerákot kaphatsz tőle! úgyhogy KÁR kárörvendened a Los Angelesieken! :P:P:P

 

" . . . Ha egy pillangó Tokióban meglibbenti a szárnyait, akkor ennek következményeképpen a New York-i Central Parkban elkezdhet esni az eső. . . "

Ilyesmit én is tudok mondani : Ha Phenjan-ban az Éles Elméjű a megfelelő gomb felett 1 centimétert mozdít a mutató ujján , Los Angeles-ben meghal kétmillió ember és a város kétharmada rombadől.

Az életben semmi sem biztos, minden ÖRÖKKÉ változásban van, zaz semmi sem állandó, csupán egyetlen dolog van, AMI ÖRÖK: A VÁLTOZÁS! :)))